11.4.14

PÄRNU VANALINNA PÕHIKOOLI 17. ÕPILASKONVERENTS.

Linda Marii esitleb konverentsil oma täheraamatut "Loomad". Linda Marii kirjutas oma täheraamatus iga looma alla midagi sellele loomale iseloomulikku. Täheraamatus on suurepärased oma joonistatud pildid ja ta oskab oma raamatust suurepäraselt rääkida.
Sten esitleb samuti täheraamatut teemal "Loomad". Sten otsis oma täheraamatusse huvitavaid loomapilte ja kleepis need raamatusse, mõne pildi juurde lisas veel oma joonistuse ka. Steni täheraamatus on iga looma juurde mõeldud huvitavaid ja vaimukaid lauseid. Kõigis lausetes algavad sõnad ühe ja sama tähega. Sten oskas oma raamatut suurepäraselt esitleda.
Pildil on meie klassi lapsed, kes täna said tänukirju ja diplomeid. Karola sai tänukirja täheraamatu väga hea vormistamise ja esitluse eest klassis. Linda Marii sai tänukirja täheraamatu suurepärase esitluse eest saalis ja diplomi linna ilukirjavõistluse 1. koha eest. Hardi sai eripreemiana diplomi linna ilukirjavõistlustelt. Katariina sai linna ilukirjavõistlustel 3. koha diplomi ja tänukirja täheraamatu väga hea vormistamise ja esitluse eest klassis. Sten sai 1. koha konverentsitöö esitlemise eest 1. ja 2. klassi õpilaste seas. Oskar ja Greg Marcus said tänukirjad täheraamatu väga hea vormistamise ja esitluse eest klassis. Tasub vaeva näha ja ka kirjutamist harjutada! Palju õnne!

Kommentaare ei ole: